top of page
Personlig og vennlig assistanse
i en vanskelig stund.
Vi hjelper deg videre.

Det er vondt å miste noen enten det skjer brått og uventet eller på grunn av alderdom og sykdom. Hos oss kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger for å ordne det praktiske rundt begravelse/bisettelse i Gildeskål.

Vi på Breivik Gartneri har i over 25 år hjulpet pårørende med pynting i kirken, levert gravminne og sørget for ny inskripsjon og oppussing av eksisterende gravminner.  I samarbeid med Alf Arne Olsens Begravelseskjøring har vi kunnet utføre alle de praktiske oppgavene som følger med når noen går bort. I 2016 tok vi over bårebilen fra Alf Arne og vi fikk samlet alle tjenestene under samme tak.

Vi kan hjelpe og tilrettelegge hele veien alt etter hva pårørende ønsker. Alt fra henting, båretransport, kister og utstyr, utforming av dødsannonse, melding til politi/tingretten, blomster, utforming av program/salmeark og salg og montering av gravminner er tjenester vi utfører. Vi har også kontakt med musikere hvis det er ønske om solist.

Vi starter gjerne med en planleggingsamtale enten hos oss, hjemme hos pårørende eller over telefon og blir enig om veien videre. Vi samarbeider godt med menighetskontoret i Gildeskål, og finner sammen med dem og pårørende egnet tidspunkt for gravferden. 

Vi har full åpenhet rundt priser og er opptatt av at en begravelse ikke skal bli dyrere enn nødvendig. Vi deler alltid ut prisliste og pristilbud etter hvilke valg som er gjort slik at det ikke skal komme noen overraskelser i ettertid. 

Helsedirektoratet har utarbeidet en brosjyre som inneholder mye nyttig informasjon i en vanskelig tid.  Trykk her for å gå til nettsiden deres med brosjyren.

bottom of page